Denne er helt super å bruke til hjemmelaget "fløteis".
Grunnopskrift vaniljeis.
- En pakke alpro soya vispbar, 2,5 dl. (Den med bilde av ett jordbær).
- 4 eggeplommer
- 70 gram sukker
- 1/4ts vaniljepulver (el. frøene av 1vaniljestang).
- Visp sukker og eggeplommer til eggedosis og tilsett vaniljepulveret.
- Visp kremen stiv og bland inn i eggedosisen.
- Hell isen i en passende boks med lokk og sett boksen inn i fryseren.
- Rør i isen av og til under innfrysningen, så det ikke danner seg iskrystaller.
Her i huset er sjokoladeis en favoritt.
Bruk grunnopskriften over. Men etter at du har blandet krem og eggedosisen sammen, har du i oboy pulver og hakket melkefri sjokolade etter smak.
En annen variant er er å bruke diverse frukt og bærsiruper.
Glem multekrem, multeis er det nye!
Fint med den frukten man liker også, om du ønsker andre smaker enn vanilje
SvarSlettHar blandingen i iskremmaskin nå, første gang, er spent.
SvarSlett