Semulepuddingmed rød saus er noe av det beste jeg får! Har prøvd å lage med soyamelk, men soyasmaken og smaken av semulegrynene passet ikke meg. Men så kom jeg plutselig over mandelmelk, og den var jo bare helt super til semulegrynspudding!
1 liter mandelmelk
1,5 dl semulegryn
2 ss sukker
Mandeldråper (Jeg dropper disse, bruker heller 1/4 ts vaniljepulver).
Hell mandelmelken over i en tykkbunnet kjele og tilsett grynene.
Visp godt sammen og la småskoler under stadig omrøring i 10-15 minutter.
Ha i sukker og mandeldråper ev. vaniljepulver etter smak og behag.
Hell massen over i en serveringsskål og avkjøl. Den tykner en god når den har blitt kald.
Serveres med rød saus.
Obs. Bruker du glassbolle, må du huske å forvarme denne med varmt vann før du heller den varme semulemassen over i den! Hvis Du ikke forvarmer glassbollen, vil den sprekke!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar